SC Carosystem SRL     SC Fresh Telecom SRL
va oferim solutii , nu explicatii
www.carosystem.ro , email : office@carosystem.ro
telefon 0269840428 , intre orele 8-16
loc.Copsa Mica str.Sos.Mediasului nr 32, jud.Sibiu cod 555400


Televiziunea digitala este urmatorul pas in perfectionarea calitatii transmisiei programelor . Desi la inceput s-a folosit doar in transmisia prin satelit , iata ca televiziunea digitala se impune acum si in retelele de cablu terestre.

Am inceput si noi implementarea acestei tehnici de transmisie, asa ca in intrega retea a firmei noastre abonatii pot beneficia de calitate exceptionala a programelor catv.

Ce inseamna acest lucru, in primul rand pentru abonatul obisnuit ?
 
--calitate exceptionala a programelor
--numar mult mai mare de canale, fara nici o crestere a tarifului de abonament (pachetele speciale se tarifeaza separat)
--pachete de canale pe diferite tematici
--pachete  speciale de canale pe limbi diferite ( maghiare, germane ,italiene.. )
--pachete speciale  de canale extra (care nu exista in pachetul de baza, ex HBO, Cimemax, FreeX)
 
Televiziunea digitala presupune existenta unui echipament digital de receptie la domiciliul clientului.Acesta poate consta dintr-un televizor modern ( cu tuner tv digital DVB-C, HDTV daca e posibil), sau un receptor digital de cablu( pentru cei care nu au televizor modern).
 
Exista o multitudine de televizoare  cu tuner digital, majoritatea sunt compatibile cu reteaua noastra.Atentie mare daca doriti sa achizitionati un asemenea televizor , cel mai bine este sa cereti sfatul unui specialist.
 
Receptorul  digital de cablu de asemenea trebuie sa fie compatibil cu reteaua noastra.Noi oferim receptoare de calitate, testate si verificate chiar si in conditii mai dificile.
Ele se pot cumpara, inchiria sau primi in custodie , depinde de pachetul de servicii pe care l-ati contractat cu firma noastra.